Oficiali militari americani: Pandemia de COVID-19 ar putea dura câteva luni

S.I. Catalin |
Data publicării:

Oficiali militari americani de rang înalt au susţinut marţi că pandemia de COVID-19 ce a lovit SUA ar putea dura câteva luni, transmite Reuters.

,,Cred că trebuie să ne pregătim pentru o perioadă de cel puţin câteva luni şi să luăm toate măsurile de precauţie necesare pentru acest lucru", a răspuns secretarul american al apărării, Mark Esper, la întrebarea cu privire la cât de mult ar putea să dureze această situaţie de criză.

,,Sunt pe deplin încrezător că peste câteva luni vom trece şi peste această situaţie", a mai adăugat el în cadrul unei teleconferinţe.

Cu aceeaşi ocazie, şeful Statului Major american, generalul Mark Milley, a susţinut că, deşi nu se ştie cât de mult va dura această pandemie, pornind de la experienţele altor state, experienţe care ar putea sau nu să se aplice situaţiei din SUA, sfârşitul pandemiei ar putea fi în luna iulie.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel