Oficial rus: Rusia intenționează să ajute la antrenarea forțelor armate din Venezuela

Eduard Pascu |
Data publicării:

Rusia intenționează să adopte măsuri pentru a ajuta la antrenarea forțelor armate din Venezuela, a informat vineri adjunctul ministrului de Externe, Serghei Riabkov, relatează site-ul agenției Reuters, transmite Mediafax.

"Vreau să subliniez că este vorba în mod specific de folosirea echipamentelor care au fost livrate aici", a adăugat Riabkov. Juan Guaido, şeful Adunării Naţionale din Venezuela, s-a autoproclamat preşedinte interimar al ţării, contestându-l oficial pe preşedintele Nicolas Maduro în contextul crizei politice grave. Nicolas Maduro tocmai a început al doilea mandat de preşedinte al Venezuelei, dar zeci de mii de persoane au continuat protestele, denunţând fraude electorale. Rusia și China îl susțin pe președintele Nicolas Maduro, în timp ce majoritatea statelor occidentale sunt de partea liderului opoziției, Juan Guaido.

Vezi și: Un avion militar rusesc a aterizat din nou în Venezuela. Moscova ignoră avertismentul SUA

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel