Oficial CIA: China vrea să ia locul SUA, ca superputere a lumii

Vlad Manolache / 21 iul 2018 / 19:40

Un oficial al CIA este de părere că nu mai există dubii cu privire la intențiile Chinei, care în acest moment duce un real "război rece".

Michael Collins, adjunctul directorului Centrului de misiune al Asiei de Est a CIA, a declarat pentru CNN că scopul ultimelor operațiuni ale Chinei, în ceea ce privește influența, arată clar că dorește să înlocuiască Statele Unite din poziția de superputere a lumii.

"Prin proprii lor termeni și ceea ce enunță Xi aș argumenta, prin definiție, ceea ce se poartă împotriva noastră este fundamental un război rece, un război rece nu cum am văzut în timpul Războiului Rece, ci un război rece prin definiție. Toate căile puterii legale și ilicite, publice și private, economice și militare, au scxopul de a submina statutul rivalului tău față de propria ta poziție, fără a recurge la conflicte. Chinezii nu vor conflicte ", a spus Collins.

În cele din urmă ei vor ca fiecare țară din lume, când hotărăște interesele politice, să apeleze întâi la China și nu la Statele Unite ale Americii", a mai spus Michael Collins

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy