O dronă ucraineană Bayraktar TB2 a distrus un elicopter rusesc Mi-8 care aterizase pe Insula Şerpilor

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Forţele Armate Ucrainene continuă să provoace pierderi semnificative trupelor ruse care au ocupat Insula Șerpilor. Cu puţin timp în urmă, Comandamentul Operațional „Sud” al Forţelor Armate Ucrainene a publicat un scurt material video cu momentul în care o dronă ucraineana Bayraktar TB-2 distruge un elicopter rusesc Mi-8 aflat la sol pe Insula Șerpilor.

În noaptea zilei de 8 mai, Forțele Armate Ucrainene au distrus un elicopter rusesc MI-8, aflat pe Insula Șerpilor.

După cum precizează Comandamentul Operațional „Sud al Forţelor Armate Ucrainene, inamicul (forţele ruse de ocupaţie) au încercat să aterizeze pe Insula Șerpilor, folosind un elicopter multirol Mi-8.

După cum se poate observa şi în materialul video ataşat, operaţiunea militarilor ruşi a luat repede sfârşit, deoarece militarii ucraineni au deschis focul asupra lor, folosind o dronă Bayraktar TB-2 care survola spaţiu aerian de deasupra Insulei Şerpilor.

După cum precizează agenţia ucraineană de presă Ukrinform, în ultimele 24 de ore, Forţele Armate Ucrainene, au lovit mai multe facilităţi şi echipamente militare ale militarilor ruşi care ocupă Insula Şerpilor.

Printre echipamentele distrus de armată ucraineană se număra o navă de desant, un sistem de apărare antiaeriană Tor şi mai nou un elicopter Mi-8.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel