Nou schimb de focuri în Nagorno-Karabakh. Un militar armean și doi azeri au fost răniți

Eduard Pascu |
Data publicării:

Tensiunile în Nagorno-Karabakh continuă după pacea impusă de Rusia, în toamna anului trecut și după ce mai multe districte adiacente Nagorno-Karabakh au intrat sub controlul Baku.

Un soldat armean a fost rănit ușor după ce a fost împușcat de forțele azere în apropierea localității Verin Shorzha din provincia Gegharkunik, a declarat marți purtătorul de cuvânt al Statului Major Armean, Samvel Asatryan, transmite Tass.

"Într-adevăr, forțele azere au deschis focul iar un militar armean a fost ușor rănit, în timp ce partea azeră are două persoane rănite", a spus Asatryan.

După ce luptele din Nagorno-Karabakh s-au încheiat în toamna anului trecut, mai multe districte adiacente Nagorno-Karabakh au intrat sub controlul Baku, provinciile Syunik și Gegharkunik de la granița cu Azerbaidjan. Situația din aceste provincii a escaladat pe 12 mai. De atunci, ambele părți au raportat din când în când noi incidente.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel