Noi atacuri cu drone la Sevastopol. Din motive de securitate, traficul maritim de pasageri a fost oprit temporar

Ionel Copcea |
Data publicării:

În cadrul unui mesaj postat pe canalul său de Telegram, guvernatorul Sevastopolului, Mikhail Razvozhaev, a anunțat că, pe 22.11.2022, asupra localității a fost executat un nou atac cu drone. Potrivit unor date preliminare prezentate de acesta, două aparate de zbor fără pilot au fost doborâte de apărarea antiaeriană.

“Chiar în acest moment, forțele de serviciu ale apărării antiaeriene lucrează. Au loc noi atacuri cu drone. Două aparate de zbor fără pilot au fost deja doborâte. Toate forțele și serviciile se află în stare de alertă. Niciun obiectiv civil nu a fost lovit”, se arată în mesajul guvernatorului Razvozhaev, care a fost preluat de agenția de presă Tass.

Ulterior, Direcția pentru dezvoltarea infrastructurii de transport din Sevastopol a anunțat că, din motive de securitate, transportul maritim de pasageri a fost oprit temporar. Astfel, pentru transportul pasagerilor către punctele finale de oprire de pe străzile Zaharov și Nakhimov au fost folosite rute ocolitoare.

De regulă, partea de nord a Golfului Sevastopol și zona principală a orașului sunt conectate prin traficul cu nave și feriboturi, unde călătoriile durează mult mai puțin decât drumul în jurul golfului.

Ultimele atacuri cu drone asupra Sevastopolului au fost efectuate pe 01 și 08 noiembrie. De asemenea, pe 29 octombrie, forțele Flotei ruse din Marea Neagră au anunțat că au respins atacurile executate de Forțele Armate ale Ucrainei asupra Sevastopolului, cu întrebuințarea de drone aeriene și maritime. Guvernatorul orașului a declarat atunci că a fost vorba despre cel mai mare atac de la începerea operației militare speciale.

 

Ocupanții au acuzat Ucraina de o „tentativă de atac” asupra centralei termice din Sevastopol

 

Potrivit lui Mikhail Razvojaev, două drone ar fi fost doborâte la apropierea TPP Balaklava situat la Sevastopol.

El a mai spus că flota rusă „a respins atacurile a încă trei drone”.

„ Serviciile de urgență nu înregistrează niciun incendiu și daune aduse infrastructurii civile, nici nu există victime ”, a adăugat Razvojaev.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel