Nicolae Ciucă: Va fi construit un nou spital militar în zona Ghencea

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă. Sursa Foto: Facebook
Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă. Sursa Foto: Facebook

Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, a vorbit despre construcția unui nou spital militar în Municipiul București.

Anunțul a fost făcut în Parlament, înainte de dezbaterea pe buget.

”Este vorba despre un proiect pe care îl avem în dezbatere la nivelul Ministerului Apărării Naționale și toate aceste elemente vor urma să se concretizeze. Cert este că am identificat suprafața de teren unde va urma să fie construit și a intrat în procesul tehnic de planificare a acestei noi facilități. În zona Ghencea va fi construit“, a precizat Nicolae Ciucă, ministrul Apărării Naționale, citat de DC News.

Amintim că azi Parlamentul a început dezbaterea proiectelor legii bugetului de stat şi legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2021.

Şedinţele comune ale comisiilor de specialitate ale Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru examinarea şi depunerea avizelor la Comisiile pentru buget, finanţe şi bănci au loc joi, între orele 12,00 şi 16,00, conform calendarului de dezbatere aprobat de Birourile permanente reunite.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel