Nicolae Ciucă, la Conferinţa Comandamentului forţelor americane din Europa

Sebastian Florea |
Data actualizării: | Data publicării:

Nicolae Ciucă, şeful Statului Major al Apărării, participă la Conferinţa Comandamentului forţelor americane din Europa.

Şeful Statului Major al Apărării (SMA), generalul Nicolae Ciucă, va participa, miercuri, la Conferinţa Comandamentului forţelor americane din Europa (EUCOM), care se desfăşoară în Germania, la Garmisch, se arată într-un comunicat al SMA.

Potrivit sursei citate, reuniunea, organizată în formatul şefilor apărării din Europa, oferă posibilitatea abordării unor subiecte ce vizează ultimele evoluţii pe planul securităţii şi modalităţile de abordare a provocărilor la adresa securităţii naţionale şi regionale, incluzând flancul estic al NATO.

De asemenea, discuţiile se vor axa pe eforturile curente şi viitoare de apărare ale Statelor Unite ale Americii, NATO şi statelor aliate şi partenere.

Şeful SMA a fost invitat la reuniune de generalul Curtis M. Scaparrotti, comandantul EUCOM şi comandantul suprem al Forţelor Aliate din Europa (SACEUR).

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel