Nicolae Ciucă de Ziua Rezervistului Militar: Le datorăm respect pentru că au dus înainte Armata Ţării

Eduard Pascu / 31 mai 2021 / 12:17
Sursa foto: Facebook/Nicolae Ionel Ciucă
Sursa foto: Facebook/Nicolae Ionel Ciucă

Seniorii, cei care au avut o carieră militară de zeci de ani în slujba ţării, sunt şi vor fi, întotdeauna, o sursă de inspiraţie pentru generaţiile următoare, afirmă ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, într-un mesaj de Ziua Rezervistului Militar.

"Îi sărbătorim astăzi pe rezerviştii militari, deopotrivă pe cei care au avut o carieră militară, dar şi pe voluntari, toţi cei care vin să completeze necesarul de militari ai Armatei României în caz de necesitate. De cinci ani avem o nouă categorie de personal, cea a rezerviştilor voluntari, oameni care îşi doresc o carieră militară, dar care nu vor să se desprindă de cariera lor profesională. Avem nevoie de prospeţimea ideilor lor, de dorinţa lor de a-şi sluji ţara, de expertiza cu care vin din viaţa civilă", scrie Nicolae Ciucă, luni, în mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

El subliniază că aceia care au avut o carieră militară de zeci de ani în slujba ţării "vor fi, întotdeauna, o sursă de inspiraţie pentru generaţiile următoare, marea lor majoritate instruite şi perfecţionate chiar de ei"."Le datorăm respect pentru munca lor, pentru faptul că au dus înainte Armata Ţării şi au fost pregătiţi să îşi îndeplinească misiunile. În continuare, ne bazăm pe experienţa lor! La mulţi ani rezerviştilor militari!", conchide ministrul Apărării. 

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy