Nicolae Ciucă a anunțat că va candida la prezidențiale

Nicolae Ciucă / Sursa: Inquam, octavganea
Nicolae Ciucă / Sursa: Inquam, octavganea

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat că se va înscrie în cursa pentru funcția de Președinte al României.

Anunțul fostului premier și ministru al apărării a fost făcut în cadrul reuniunii PNL de la Sinaia, scrie DCNews. „Prin noi înșine am reușit de-a lungul istoriei. Prin noi înșine vom reuși să abordăm alegerile din 2024 și să le câștigăm. Să dăm Președintele României. Pentru că nu există altă soluție pentru dezvoltarea României”, a declarat Ciucă.

Liberalii analizează, vineri, în şedinţa Biroului Politic Naţional, care se desfăşoară la Sinaia, trei variante privind abordarea anului electoral 2024, respectiv dacă vor participa pe liste proprii, într-o alianţă electorală alături de PSD sau într-o largă coaliţie de dreapta, arată Agerpres.

Surse politice au precizat că cele trei variante sunt "Prin noi înşine", alături de PSD într-o alianţă electorală sau într-o largă coaliţie de dreapta, iar în analiză se folosesc sondajele de opinie realizate la nivel naţional şi 45 de cercetări sociologice la nivel local şi judeţean.

În luarea deciziei sunt consultaţi şefii de filiale, precum şi foştii preşedinţi ai PNL, preşedinţii liberali ai Consiliilor judeţene şi primarii municipiilor reşedinţă de judeţ.

"Prin noi înşine am reuşit de-a lungul istoriei. Prin noi înşine vom reuşi să abordăm alegerile din 2024 şi să le câştigăm, să dăm preşedintele României, pentru că nu există altă soluţie pentru dezvoltarea României. Suntem aici să stabilim strategia şi direcţia. Avem nevoie ca pe baza acestor valori să ne asumăm obiectivele. Pentru îndeplinirea lor avem clar nevoie de o strategie şi un plan", a spus liderul partidului, Nicolae Ciucă, în debutul şedinţei, potrivit unor surse liberale.

Joi seara, conducerea PNL s-a întâlnit cu miniştrii liberali, care au prezentat un raport al activităţii. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel