Nagorno-Karabah | Azerbaidjan a distrus mai multe tancuri T-72 (Foto/Video), iar Armenia a bombardat un post de comandă şi a doborât o dronă a azerilor

Cristian Soare |
Data actualizării: | Data publicării:

Armenia și Azerbaidjanul continuă să-şi bombardeze reciproc poziţiile militare din regiunea disputat Nagorno-Karabakh și nu pare că părţile implicate în conflict ar vrea să încheie prea curând un acord de încetare a focului.

Conform celor mai recente informații, armata armeană a efectuat două atacuri puternice asupra pozițiilor azere. Într-un material video, publicat pe Twitter, este prezentat un atac efectuat de către forțele armene, care au distrus, atât vehiculele blindate azere, cât și un post de comandă al forţelor militare azere.

Mai multe surse locale au furnizat informații că aseară armata armeană nu a oprit atacurile și a distrus mai multe vehicule blindate ale armatei azere, staţionate în apropierea linie de contact. Potrivit părţii armene, vehiculele blindate distruse transportau muniție și arme.

În acelaşi timp, au fost publicate imagini cu momentul în care poziţiile forțelor  armene sunt bombardate de artileria azeră.

În cursul zilei de ieri, secretarul de presă al ministrului armean al apărării, Shushan Stepanyan a publicat pe Twitter și pe Facebook mai multe materiale video cu momentul în care forţelor armate azere folosesc mai multe sisteme de rachete TOS-1 A.

La rândul său, armata azeră a publicat noi materiale video cu momentul în care, cu ajutorul dronelor Bayraktar TB2, distrug mai multe tancuri T-72 ale forţelor armate armene. Mai multe surse au spus că Forțele Aeriene din Azerbaidjan folosesc drone pe care le-au cumpărat din Turcia.

De asemenea, Ministerul armean al Apărării a prezentat, în cursul zilei de astăzi, mai multe imagini cu resturi ale unor drone azere pe care susţine că apărea sa aeriană le-a distrus.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel