Momentul prăbuşiri avionului F-35B, suprins de martori oculari (Foto/Video)

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: The Aviationist
Sursa foto: The Aviationist

Așa cum probabil știți deja, un avion F-35B al US Marine Corps s-a prăbușit marți după-amiază, ora locală 16:00, în apropierea bazei aeriene El Centro, California, în urma unei coliziuni aeriene cu un KC-130J.

Între timp, pe reţele de socializare şi pe site-urile de specialitate din domeniul apărării a apărut un material video – după cum precizează şi analiştii OSINT care se ocupă de secţiunea The War Zone, ai publicaţiei The Drive – în care se poate observa momentul în care avionul F-35B al US Marine Corps se izbeşte puternic de sol, după ce în aer a suferit mai multe avarii în urma coliziuni cu o aeronavă de realimentare KC-130J.

Potrivit The War Zone, momentul prăbuşirii avionului F-35 B a fost surprins de mai mulţi martori oculari care se aflau întâmplător în zonă.  Locul prăbușirii F-35B ar fi în apropiere de Marea Salton, la nord-est de San Diego.

Pe 29 august, la aproximativ ora locală 16:00 a SUA, a fost raportat că un F-35B a intrat în coliziune cu un KC-130J, provocând dau grave ambelor aeronave, în timpul unei misiuni de realimentare, efectuată în spaţiul aerian al Californiei, având ca rezultat nefericit prăbușirea avionului de generaţia a V-a.

Aeronava KC-130, folosită ca avioane de realimentare pentru aviația maritimă americană, după incidentul petrecut în spaţiul aerian, a efectuat o aterizare de urgenţă lângă Aeroportul Regional Jacqueline Cochran din Therma.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel