Mircea Geoană anunță începerea razboiului: Va afecta și România

Bogdan Cotiga |
Data publicării:

Fostul candidat la președinție, Mircea Geoană a declarat într-o postare pe Facebook că a început războiul, cu referire la conflictul comercial dintre SUA și China.

Cu o prezență extrem de redusă în ultima perioadă în presa, Mircea Geoană se limitează doar la comentarii despre politica externă, politicianul fiind cunoscut ca un specialist în politică externă din perioada în care a ocupat funcția de minstru de externe și ambasador al României în SUA.

"A inceput războiul comercial între primele două economii ale planetei. SUA au impus tarife importurilor chineze în valoare de 34 miliarde de dolari, Beijing a raspuns imediat cu o măsura simetrică. Reverberațiile sunt globale, riscul de escaladare este de anticipat, la fel și efectele asupra investițiilor și ratei de creștere economică. Toate acestea vor avea un impact și asupra noastră", a scris Geoană.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel