Ministrului Apărării Naționale s-a întâlnit cu ambasadorul Marii Britanii la București

Eduard Pascu / 13 iul 2020 / 13:24
Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă și Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, E.S. Andrew Noble
Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă și Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, E.S. Andrew Noble

Ministrul apărării naţionale, Nicolae-Ionel Ciucă l-a primit astăzi, 13 iulie, la sediul Ministerului Apărării Naționale, pe Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, E.S. Andrew Noble.

Vizita diplomatului britanic a reprezentat un bun prilej de a discuta aspecte de interes comun privind cooperarea cu Marea Britanie, atât din perspectivă bilaterală, în plan aliat, cât şi în contextul crizei sanitare. De asemenea, pe timpul convorbirilor, a fost evidenţiată importanţa Parteneriatului Strategic dintre România şi Marea Britanie, precum şi liniile de cooperare în domeniul apărării ca elemente esenţiale pentru securitatea şi stabilitatea ţării noastre şi a regiunii din care România face parte, în actualul context de limitări generate de pandemia COVID-19, se arată într-un comunicat al Ministerului Apărării Naționale.

La finalul întâlnirii, cei doi oficiali au apreciat nivelul discuţiilor, exprimându-și totodată disponibilitatea continuării consultărilor pe teme de interes comun pentru ambele părţi. Întrevederea se înscrie în calendarul convorbirilor periodice pe care ministrul apărării le are cu ambasadorii acreditați la București.

Citește și: Nicolae Ciucă: Parteneriatul Strategic cu SUA este un pilon esenţial al securităţii României

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy