Ministrul german de externe: UE ar putea impune sancţiuni suplimentare regimului Maduro

S.I. Catalin |
Data publicării:
ministrul federal al Afacerilor Externe al Republicii Federale Germania, Heiko Maas
ministrul federal al Afacerilor Externe al Republicii Federale Germania, Heiko Maas

Uniunea Europeană va răspunde evoluţiilor viitoare din Venezuela, iar ameninţarea cu sancţiuni suplimentare împotriva preşedintelui socialist Nicolas Maduro se află încă pe masă, a afirmat joi ministrul german de externe Heiko Maas, transmite Reuters.

Într-un interviu acordat postului de televiziune ZDF, şeful diplomaţiei de la Berlin a afirmat că "Uniunea Europeană va putea să monitorizeze evoluţiile viitoare şi să răspundă la ele".

,,Am discutat deja la cea mai recentă reuniune a miniştrilor de externe (din statele membre ale UE) că ar putea sosi momentul în care sancţiuni suplimentare din partea UE vor fi aplicate regimului Maduro din Venezuela", a precizat Heiko Maas.

SUA şi alte zeci de state, printre care şi Germania, au recunoscut legitimitatea liderului opoziţiei Juan Guaido ca preşedinte interimar al Venezuelei şi au crescut presiunile asupra preşedintelui contestat, Nicolas Maduro, pentru ca acesta să demisioneze.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel