Ministrul Apărării Naționale, discuții cu ambasadorul Marii Britanii în România

Eduard Pascu |
Data publicării:
Ministrul Nicolae Ciuca si ambasadorul Marii Britanii în România, Andrew Noble  Sursa foto: MApN
Ministrul Nicolae Ciuca si ambasadorul Marii Britanii în România, Andrew Noble Sursa foto: MApN

Ministrul apărării naționale, Nicolae-Ionel Ciucă, l-a primit vineri, 5 februarie, la sediul MApN, pe ambasadorul Marii Britanii în România, Andrew Noble.

Cei doi oficiali au avut o discuție amplă cu privire la provocările curente și viitoare ale mediului de securitate și la modalitățile optime de adaptare la realităţile strategice curente. Totodată, întrevederea a reprezentat o bună oportunitate pentru abordarea aspectelor privind cooperarea practică, inclusiv din perspectiva continuării inițiativelor bilaterale în derulare, se arată într-un comunicat al MApN.

Ministrul Ciucă și ambasadorul Noble au abordat și subiecte legate de modalitățile de îmbunătățire a coordonării militare în context aliat, având în vedere impactul actualei crize sanitare asupra activităţilor în domeniul apărării.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel