Ministrul Apărării, Gabriel Leș, a avut o întâlnire la Helsinki cu omologul său grec, Nikolaos Panagiotopoulos

DefenseRomania Team / 29 aug 2019 / 13:49

Ministrul Apărării, Gabriel Leş, a avut, joi, la Helsinki, o întrevedere cu omologul său grec, Nikolaos Panagiotopoulos, cu care a discutat despre "nivelul excelent al cooperării româno-elene" în domeniul militar, se precizează într-un comunicat de presă transmis de Ministerul Apărării Naţionale (MApN).

Potrivit sursei citate, întâlnirea dintre cei doi oficiali a avut loc în marja reuniunii informale a miniştrilor apărării din statele membre ale Uniunii Europene.

"Pe parcursul întâlnirii, cei doi miniştri au evidenţiat nivelul excelent al cooperării româno-elene şi au analizat perspectivele aprofundării relaţiei bilaterale. Au fost abordate şi alte subiecte de interes, precum participarea comună la proiectele derulate în contextul iniţiativei privind Cooperarea Structurată Permanentă (PESCO) şi sprijinul pe care Grecia îl poate acorda României în contextul iniţiativelor de întărire a securităţii aliate pe care NATO le desfăşoară în Regiunea Mării Negre", se precizează în comunicatul MApN.

Vezi și: Gabriel Leş va fi prezent la reuniunea informală a miniştrilor Apărării din statele membre ale UE

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy