Ministrul Apărării din Nagorno-Karabah ar fi fost ucis într-un atac al unei drone azere (Video)

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Pe internet circulă o filmare efectuată dintr-o dronă care execută un atac asupra unui autovehicul de teren. Autorii postării afirmă că drona aparține Azerbaidjanului și este Bayraktar TB-2.

Conform imaginilor din postare, drona monitorizează o cloană de vehicule militare, dar și una civilă în care s-ar fi aflat ministrului apărării din Arțah (n.red. - Republică autoproclamată în regiunea Nagorno-Karabah), Jalal Harutyunyans. La un moment dat vehiculul de teren este lovit de o rachetă și este cuprins de flăcări. Ulterior, pe șosea pot fi văzute mai multe corpuri ale unor militari. Conform armradio Jalal Harutyunyans ar fi fost grav rănit. 

Conform constituției autoproclamatei republici, Jalal Harutyunyans a fost înlocuit în funcție de generalul maior Mikael Arzumanyan. Acesta din urmă a fost numit ministru al apărării Republicii Arțah - comandant al armatei și i s-a conferit gradul militar de general locotenent, mai precizează sursa citată.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel