Ministerul de Interne al Rusiei se teme de acțiuni de destabilizare inclusiv în Moscova

Eduard Pascu |
Data publicării:

Ministerul rus de interne nu exclude faptul că se vor încerca acțiuni care să destabilizeze situația din Rusia așa cum s-a făcut în Belarus și în Kârgâzstan, a declarat prim-adjunctul al ministrului de interne Alexander Gorovoi, într-o reuniuni a consiliului de administrație al principalului departament de la Moscova.

"Analiza evoluțiilor, în special în fostele țări sovietice, oferă motive să ne așteptăm la o creștere a tensiunilor sociale și politice, inclusiv în capitala țării noastre. Există o mulțime de partide interesate, deoarece partidele politice și cvasi-politicienii încearcă să distrugă situația prezentă în perspectiva alegerilor atât locale cât și din Duma de Stat. Trebuie să analizăm activitățile străine și să evaluăm evoluțiile care au avut loc la Moscova în vara anului 2019. Având în vedere tehnologiile care au fost utilizate în Belarus și Kârgâzstan, este posibil ca acțiuni similare să fie aplicate și în țara noastră ", a subliniat Gorovoi, citat de TASS.

În acest sens, el a solicitat înalților ofițeri de poliție să urmărească cu atenție evoluțiile din țară.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel