Ministerul Apărării din Republica Moldova, acord de colaborare cu organizaţiile veteranilor de război

S.I. Catalin |
Data publicării:
ministrul apărării Republicii Moldova, Eugen Sturza
ministrul apărării Republicii Moldova, Eugen Sturza

Ministerul Apărării din Republica Moldova şi Organizaţiile veteranilor participanţi la acţiunile de luptă din Afganistan şi pentru apărarea integrităţii teritoriale şi independenţei Republicii Moldova au încheiat astăzi un acord de colaborare.

Documentul, semnat de ministru al apărării, Eugen Sturza şi reprezentanţii Asociaţiilor veteranilor de război din R.Moldova, prevede organizarea şi desfăşurarea în comun a activităţilor de educaţie militar-patriotică, de comemorare a eroilor căzuţi la datorie şi a altor evenimente, cu implicarea veteranilor, precum şi participarea acestora la procesul de elaborare şi promovarea a politicilor în domeniul protecţiei sociale a veteranilor, potrivit publika.md.

Acordul are ca obiectiv eficientizarea colaborării dintre instituţia de Apărare cu organizaţiile veteranilor de război, în contextul implementării Planului de acţiuni „Memorie. Onoare. Respect”, aprobat prin Dispoziţia Guvernului nr.52 din luna aprilie 2016.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel