Militarii ucrainei au ucis un alt un comandant rus. Acesta planificase un atac asupra oraşului Odessa

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Soldații Forțelor Armate Ucrainene l-ar fi ucis pe colonelul rus Alexei Șarov, comandantul unei brigăzi a infanteriei marine. Până acum informaţia nu este confirmată de surse oficiale militare ruse sau ucrainene, dar mass-media ucraineană precizează că Alexei Șarov a fost ucis în Mariopol, în timp ce plănuia să ia cu asalt oraşul Odessa.

Purtătorul de cuvânt al administrației militare-civile din Odessa, Serghei Bratciuk, a precizat într-un mesaj video publicat pe canalul sau de Telegram, ca în dimineața zilei de miercuri, 23 martie, militarii ucraineni au ucis un alt comandat rus.

"Puşcaşii marini care au vrut să asalteze Odesa putrezesc acum lângă Nikolaev și Mariupol. A venit o altă veste bună - ai noștri l-au lichidat pe comandantul brigăzii de puşcaşii marini ai armatei ruse", a menționat Bratciuk.

"Și așa va fi cu toți cei care încearcă să ne violeze femeile şi să ne omoare copiii. Nu există iertare pentru ei", a adăugat Bratchuk.

Ulterior, ofițerul ucrainean Anatoli Ștefan a publicat pe Twitter numele comandantului rus și al brigăzii pe care acesta o conducea.

După cum precizează publicaţiile ucrainene Censor.net şi Telegraf.ua, incidentul s-a produs lângă Mariupol, iar militarii ruşi uciși făceau parte din Brigada 810 pușcași marini care era condusă de colonelul Aleksei Șarov.

Analiştii militari ai publicaţiei Defense Express precizează că Brigada 810 de pușcași marini a Federației Ruse a luat parte la anexarea Crimeei, luptele din Donbas, iar acum încearcă să opereze lângă Mariupol.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel