Militarii continuă intervențiile în zonele inundate din Alba

Eduard Pascu |
Data publicării:
Sursa foto: MApN/Cpt. Marcu Daniel
Sursa foto: MApN/Cpt. Marcu Daniel

Militarii Batalionului 136 Geniu „Apulum” își continuă, și astăzi, misiunea în localitățile Ocoliș și Sohodol din județul Alba, afectate de inundațiile din săptămâna trecută.

Până la această dată, au executat misiuni de deblocare a drumurilor, degajarea căilor de acces, îndepărtarea aluviunilor din gospodării și descărcarea materialelor de prim-ajutor sosite în localitatea Roșia Montană (240 de paturi, 3000 de litri apă, 3000 de conserve). Din momentul în care au început acțiunea în sprijinul populației afectate de inundații, 138 de militari cu 25 de mijlocace tehnice au intervenit Ocoliș, Sohodol și Roșia Montană.

Zeci de localnici din satul Dăroaia au fost evacuaţi preventiv din case şi cazaţi temporar la Căminul cultural din Roşia Montană, având în vedere precipitaţiile abundente înregistrate în zonă.

Peste 200 de persoane, printre care peste 70 de copii, din Dăroaia au fost cazate temporar la Căminul cultural din Roşia Montană, după ce zeci de case au fost inundate.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel