Militarii Batalionului CIMIC distribuie alimente pentru veteranii de război

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Peste 300 de pachete cu produse alimentare vor fi distribuite de militarii din Batalionul CIMIC, anunță MApN.

Militari ai Batalionului 1 CIMIC (cooperare civili-militari) din București distribuie, începând de miercuri, 6 mai, peste 300 de pachete cu produse alimentare de strictă necesitate, asigurate de PROFI România, veteranilor de război și văduvelor acestora din județele Arad, Brașov, Hunedoara, Mureș și Timiș.

Aceasta reprezintă cea de-a patra misiune de asistență umanitară desfășurată de militarii din Capitală în beneficiul persoanelor aflate în dificultate în diverse zone ale țării.

Batalionul 1 CIMIC este o unitate militară unică în Armata României, aflată în subordinea Statului Major al Forțelor Terestre și specializată în domeniul cooperării civili - militari. Batalionul a fost înființat în anul 2001, iar în cei nouăsprezece ani de existență, militari din cadrul unității au participat la mai multe misiuni internaționale în Afganistan, Albania, Angola, Bosnia, Coasta de Fildeș, Congo, Georgia, Irak, Kosovo şi Sudan.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel