Militarii Batalionului 202 Apărare CBRN dezinfectează căile rutiere din Suceava

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Începând cu azi-noapte, chimiştii Batalionului 202 Apărare CBRN au demarat acţiunile pentru dezinfecţia căilor rutiere din Suceava, transmite MApN într-un mesaj postat pe Facebook.

Din 3 aprilie, militarii Batalionului 202 Apărare CBRN (Intervenție la Dezastre) „General Gheorghe Teleman", din subordinea Diviziei 2 Infanterie „Getica", au derulat acţiuni pentru decontaminarea și dezinfectarea căilor rutiere şi a spaţiilor exterioare din curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiul Suceava. Misiunea lor, începând cu noaptea de 7/8 aprilie, s-a extins şi în alte zone din municipiul Suceava, se mai precizează în postare.

(w670)

Un detaşament constituit din peste 70 de militari din Batalionul 202 Apărare CBRN operează cu11 autospeciale de decontaminare a terenului (zece autospeciale) şi personalului (o autospecială) care utilizează o soluţie de dezinfectare pe bază de hipoclorit de sodiu. Sarcinile de dezinfectare necesită luarea unor măsuri de precauţie privind accesul persoanelor în zonele dezinfectate pentru o perioadă de timp de până la două ore, măsuri stabilite şi implementate de autorităţile locale sucevene.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel