Militari ucraineni din cadrul Forţelor pentru Operaţii Speciale au efectuat un atac pe teritoriul regiunii Belgorod (Foto/Video)

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Militari ucraineni din cadrul Forţelor pentru Operaţii Speciale. Sursa foto: Facebook.com/DefenceIntelligenceofUkraine.
Militari ucraineni din cadrul Forţelor pentru Operaţii Speciale. Sursa foto: Facebook.com/DefenceIntelligenceofUkraine.

Un grup de militari ucrainei din cadrul unei unităţi de forţele pentru operaţii speciale a Serviciului de Informații al Apărării din Ucraina (GUR) au efectuat o operațiune care avea ca obiectiv elidarea unor oficiali de rang înalt din cadrul Forțelor Armate Ruse. Acesta informaţie apare într-un raportat publicat azi de biroului de presă al Serviciului de Informații al Apărării din Ucraina (GUR).

Potrivit GUR, mai mulţi oficiali de rang înalt din cadrul Forțelor Armate Ruse a planificat să efectueze o inspecție a unităţilor rusești din districtul Graivoronsky din regiunea Belgorod, pe fondul nenumăratelor plângeri ale personalului militar cu privire la condițiile de muncă.

Înainte de sosirea "inspectorilor" de la Moscova, militari ruşi detaşaţi aici au început să efectueze misiuni de geniu în apropierea centrelor şi punctelor militare care urmau să fie inspectate.

Pentru a provoca pierderi în rândul militarilor ruşi și pentru a le afecta moralul, Serviciul de Informații al Apărării (GUR) din Ucraina a planificat și a desfășurat o operațiune specială în regiunea Belgorod.

În timpul misiunii, un grup de militari ucraineni a minat singurul drum folosit de soldaţii ruşi în zona specificată și au pregătit o ambuscadă în jurul acestuia.

După cum se poate observa în materialul video publicat de GUR, militarii ucraineni au atacat, de asemenea, o fortăreața rusă, recurgând la un atac combinat cu armament ușor și mortiere. Numărul total al ruşilor uciși și răniți în timpul atacului asupra pozițiilor lor și al exploziei minei este în curs de stabilire.

Direcția Principală de Informații (GUR) desfășoară numeroase operațiuni pe raza teritoriilor ocupate, precum și dincolo de acestea, direct pe teritoriul Federaţiei Ruse.

Una dintre aceste operațiuni, desfășurată de agenție anul trecut și dezvăluită parțial publicului, a fost un raid al unității de forțe speciale Timur în Crimeea ocupată.

Un grup de militari ucraineni puternic înarmat a traversat Marea Neagră cu bărci și ski jet-uri modificate și a debarcat pe coasta peninsulei la nord de satul Severne.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel