Militante Femen, forțare dispozitiv de securitate, la trecerea lui Trump

Raluca Andrei |
Data publicării:
Trump, la Paris
Trump, la Paris

Două militante Femen au forţat dispozitivul de securitate al cortegiului oficial duminică, în cadrul comemorărilor de la 11 noiembrie la Paris, în momentul în care maşina preşedintelui american Donald Trump trecea pe Champs-Elysees, înainte de a fi arestate, notează France Presse şi Reuters.

Cu sânii goi pe care era scris "Hypocrisy", cele două militante au sărit barierele de securitate în momentul în care trecea maşina lui Donald Trump, cu puţin timp înainte de ora 11 dimineaţă. Ele au fost imediat arestate de forţele de securitate franceze. Cu o zi înainte, trei activiste Femen şi-au expus sânii goi pentru scurt timp sub Arcul de Triumf, un incident susceptibil să ridice întrebări privind securitatea la evenimentul la care participă aproximativ 70 de lideri mondiali.

Femeile sunt membre Femen, un grup feminist radical având sediul la Paris şi care desfăşoară frecvent proteste-şoc împotriva sexismului, rasismului, homofobiei şi altor probleme sociale şi politice.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel