Mihai Fifor, întrevedere cu Lockheed Martin. Tema discuțiilor

Darius Muresan |
Data publicării:
Mihai Fifor
Mihai Fifor

Ministrul apărării naţionale, Mihai Fifor, a avut miercuri, la sediul M.Ap.N., o întrevedere cu reprezentanţii companiei Lockheed Martin.

„Agenda întâlnirii a inclus discuţii cu privire la stadiul implementării programelor de înzestrare aflate în derulare cu această companie, dar şi a celor aflate în faza de operare şi suport, precum radarele de mare distanţă şi de supraveghere la înălţimi mici şi medii.

Au fost analizate, de asemenea, și aspecte legate de oportunitățile de cooperare industrială prin care o serie de echipamente de înaltă tehnologie din portofoliul companiei să poată fi produse sau asamblate în România, prin implicarea industriei naţionale de apărare în producerea unor elemente componente și/sau în procesul de mentenanță al echipamentelor aflate sau care urmează a intra în dotarea Armatei României”, se arată într-un comunicat al MApN.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel