Mihai Fifor, discuții cheie cu ministrul Apărării din Serbia

Cristina Alexandrescu / 31 mai 2018 / 19:34
Mihai Fifor
Mihai Fifor

Mihai Fifor a avut, joi, o întrevedere oficială cu omologul din Serbia.

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a avut joi, 31 mai, o întrevedere oficială cu omologul din Serbia, Aleksandar Vulin, aflat în vizită oficială în România, agenda de discuţii fiind axată pe dezvoltarea proiectelor de cooperare bilaterală şi situaţia de securitate din Balcanii de Vest.

Potrivit unui comunicat al MApN, în cadrul discuţiilor ministrul Mihai Fifor a exprimat susţinerea de care se bucură Serbia din partea României în eforturile sale de pregătire a aderării la UE. 'Cei doi oficiali au exprimat deschiderea pentru consolidarea cooperării practice în domeniul apărării între armatele celor două state, în vederea asigurării stabilităţii şi securităţii regionale', se arată în comunicatul MApN.

Vizita a reprezentat o bună oportunitate pentru continuarea dialogului politico-militar şi aprofundarea perspectivelor dezvoltării relaţiilor bilaterale în domeniul apărării, având în vedere evoluţiile situaţiei de securitate din regiune şi ţinând cont de priorităţile şi interesele de cooperare ale ambelor state.

[citeste si]

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy