Mihai Fifor, discuții cheie cu ministrul Apărării din Serbia

Mihai Fifor
Mihai Fifor

Mihai Fifor a avut, joi, o întrevedere oficială cu omologul din Serbia.

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a avut joi, 31 mai, o întrevedere oficială cu omologul din Serbia, Aleksandar Vulin, aflat în vizită oficială în România, agenda de discuţii fiind axată pe dezvoltarea proiectelor de cooperare bilaterală şi situaţia de securitate din Balcanii de Vest.

Potrivit unui comunicat al MApN, în cadrul discuţiilor ministrul Mihai Fifor a exprimat susţinerea de care se bucură Serbia din partea României în eforturile sale de pregătire a aderării la UE. 'Cei doi oficiali au exprimat deschiderea pentru consolidarea cooperării practice în domeniul apărării între armatele celor două state, în vederea asigurării stabilităţii şi securităţii regionale', se arată în comunicatul MApN.

Vizita a reprezentat o bună oportunitate pentru continuarea dialogului politico-militar şi aprofundarea perspectivelor dezvoltării relaţiilor bilaterale în domeniul apărării, având în vedere evoluţiile situaţiei de securitate din regiune şi ţinând cont de priorităţile şi interesele de cooperare ale ambelor state.

[citeste si]

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel