Discursul și delirul lui Putin: Războiul din Ucraina - provocat de Occident. NATO plănuia un atac masiv / Putin citează din Stalin

Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:

Putin ține astăzi un discurs în fața Adunării Federale.

Președintele rus a susținut un discurs în care promite zeci de facilități pentru populație, într-o încercare de a abate atenția oamenilor de la problemele de pe front. ”Totul va fi susținut de către stat”, asigură Putin.

Temele principale ale discursului lui Putin:

Vladimir Putin încearcă să creeze un tablou favorabil invaziei ruse.

Președintele face o scurtă istorie a negocierilor de după 2014 și dă vina pe Ucraina pe nerespectarea înțelegerilor de la Minsk.

Occidentul a încercat să distrugă Iugoslavia și Iranul.

Occidentul e decadent.

Cei care au organizat atacurile din Donbas, plănuiesc un atac asupra Crimeei. Au cheltuit 150 de miliarde pentru a finanța regimul de la Kiev. 

Putin a acuzat Occidentul că a provocat războiul din Ucraina precizând că Aliații plănuiau în februarie 2022 un atac masiv în Donbas iar Rusia a fost nevoită să răspundă.

„Trebuie să vă readuc aminte ce spunea Stalin: Când Rusia este amenințată, trebuie să ne unim forțele. Pe linia frontului Se află și membri au parlamentelor locale”.

 

Proiect anti-Rusia al Occidentului decadent

 

Putin: ”Suntem deschiși pe un dialog sincer cu Vestul”

”Ucraina implementează un proiect anti-Rusia, care preia teoriile din secolul 19, pentru a răpi teritoriile Rusiei”. Se creează grupări similare folosite și de către Germania nazistă pentru a destabiliza Rusia, explică Putin.

Proiectul anti-Rusia este dus de Occident. ”Noi nu luptăm cu poporul ucrainean. Occidentalii au acaparat industria din Ucraina, iar oamenii din Ucraina nu s-au mai opus și s-au transformat în unelte/consumabile”.

Cu cât sistemele cu rază lungă de acțiune vor acționa în Ucraina, vom fi nevoiți să îndepărtăm această amenințare.

Occidentalii vor să distrugă strategic Rusia. Vom reacționa la această provocare pentru că este vorba despre existența țării noastre.

Se folosește războiul informațional împotriva Rusiei. Induc ideea că pedofilia este o normalitate a vieții, a mai declarat Putin, care ține și o lecție de istorie a religiilor. Suntem obligați să ne protejăm copii de degradarea Vestului. Vestul va încerca să ne distrugă societatea, va accentua dez-naționalizarea.

 

Fond Special pentru veterani și familiile militarilor uciși

 

Rusia a dat dovadă de curaj. Mulțumesc bărbaților din Donețk și Luhansk. Sunt liste lungi cu cei care s-au comportat eroic în această ”operațiune specială”. 

În ajunul aniversării invaziei dictatorul rus vorbește despre protecția socială a soldaților și a familiilor acestora. Putin propune crearea unui Fond Special de Stat, care va ajuta familiile celor uciși pe front, dar va acorda susținere financiară și veteranilor.

 

Economia Rusiei ”duduie”

 

Președintele propune lansarea unor programe  adresate angajaților din complexul militaro-industrial al Rusiei. Aceștia vor primi facilități pentru obținerea unor terenuri sau apartamente. ”Trebuie să acordăm garanții angajaților din sectorul de armament”.

Putin spune că sancțiunile sunt îndreptate împotriva cetățenilor. ”Vor să vă facă să suferiți, dar nu vor reuși”.

Am reușit să menținem economia stabilă, susține liderul de la Kremlin. Experții occidentali au prognozat că economia noastră va scădea cu 25%, iar calculele noastre arată că scăderea a fost de 2%. Am stabilit relații economice cu noii noștri parteneri.

”Sunt foarte multe inițiative private ale IMM-urilor. Rata șomajului este 3,7 - un minim istoric. Economia Rusiei a trecut peste orice risc”.

Ne îndreptăm către o dezvoltare a calității, un nou ciclu de dezvoltare economică. Vedem o creștere mare pentru produsele rusești. Situația s-a schimbat în bine pentru noi, susține Putin.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel