Mesaj de la militarii ucraineni din Mariupol: Nu am renunțat la posturi, am ținut și ținem apărarea până la capăt (Video)

Gheorghiță Orjanu |
Data actualizării: | Data publicării:

În această dimineață, infanteriștii marini ucraineni, care apără Mariupolul, au înregistrat și trimis, ceea ce pare a fi mesajul lor de adio.

Militarii din Brigada 36 Infanterie Marină a Forțelor Navale ucrainene ​​care luptă la Mariupol împotriva forțelor ruse, au transmis un mesaj video, în care au asigurat că nu și-au părăsit pozițiile și rămân loiali Ucrainei. Totodată au cerut [poporului ucrainean, Europei și lumii întregi] să-și amintească costul rezistenței și să apere victoria.

Videoclipul a fost publicat de jurnalista Natalya Nagornaya de la postul ucrainean de televiziune 1+1.

Nagornaya a explicat că, infanteriștii marini din Brigada 36 i-au trimis un videoclip, care a fost „înregistrat astăzi, în jurul orei 5 dimineața, la Mariupol”. Ea a postat videoclipul „pentru ca nimeni să nu poată spune că s-au predat”.

Jurnalistul a subliniat că militarii „încă rezistă, dar nu e nimic de care să se țină” – așa că „fiecare oră contează”.

"Slavă Ucrainei! Suntem apărătorii Mariupolului, Brigada 36 Infanterie Marină, care a ținut și păstrează apărarea acestui oraș până în ultima clipă. Nu am renunțat la pozițiile noastre. Am ținut fiecare bucată din acest oraș din toate puterile. Dar realitatea este că orașul a ajuns să fie blocat, iar în interior nu s-a putut trimite nimic, nici muniție, nici mâncare", au spus apărătorii Mariupolului.

"Am rezistat până la capăt. Suntem recunoscători fiecărui ucrainean care a crezut și continuă să creadă în infanteriștii marini. Pe această credință am rezistat atât de mult timp. Nu ne-am părăsit pozițiile. Am rămas mereu și mereu credincioși. Și toți ucrainenii trebuie să-și amintească prețul acestei rezistențe și să termine treaba: să apere victoria până la capăt. Ucraina, Europa, lumea... Cu credință în victorie, suntem mereu credincioși, credincioși până la capăt", au încheiat apărătorii Mariupolului mesajul.

Brigada 36 Infanterie Marină face parte din Comandamentul Infanteriei Marine al Forțelor Navale ucrainene. A fost formată în 2015, din militari care s-au retras din Crimeea ocupată și au aparținut Brigăzii 36 Apărare de Coastă și batalioanelor 1 și 501 de infanterie marină. Locația de dislocare la pace a brigăzii este orașul Nikolaev.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel