Meleşcanu - Dăncilă: "A comunicat foarte corect"

Meleșcanu
Meleșcanu

Premierul Viorica Dăncilă "a comunicat foarte corect şi argumentat poziţia României" în deplasările pe plan extern, a declarat, luni, la Adevărul Live, ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu.

"Doamna Dăncilă întotdeauna a comunicat foarte corect şi argumentat poziţia României. Nu a existat nici cea mai mică îndoială în legătură cu transmiterea unor mesaje foarte clare referitoare la interesele României, dorinţa de colaborare, în domeniul economic, mai ales, că fiind prim-ministru are această responsabilitate prioritară. Deci nu există nici cea mai mică îndoială, iar (...) restul e cancan", a spus Meleşcanu.

El a spus că, în delegaţiile din care a făcut parte, comunicarea premierului a fost "extrem de corectă".

"Vă asigur că acolo unde am fost prezent comunicarea a fost extrem de corectă, a fost o comunicare foarte clară şi o exprimare foarte deschisă a dorinţei de dezvoltare a raporturilor cu statele respective, fără niciun fel de probleme", a punctat el.

România, în contextul exercitării preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene

"Fiecare dintre noi pe structurile pe care le prezidează (...) dacă e la nivel de şefi de state şi de guverne, va fi preşedintele, dacă va fi la nivel economic - transporturi, interconectare şi alte chestiuni - va fi doamna prim-ministru, dacă e pe probleme de relaţii externe ale Uniunii Europene, va fi ministrul Afacerilor Externe", a spus Meleșcanu.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel