Medvedev cere asasinarea lui Zelenski și spune că președintele Ucrainei nu va mai fi nevoit să semneze capitularea necondiționată în fața Rusiei

Darius Muresan |
Data publicării:

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a remarcat, miercuri, că eliminarea fizică a președintelui ucrainean Volodimir Zelenski și a administrației sale este singura opțiune rămasă în urma presupusului atac cu drone al Kievului asupra Kremlinului.

"Nici măcar nu este nevoie de semnarea actului de capitulare necondiționată. După cum știți, nici Hitler nu l-a semnat. Întotdeauna va exista un fel de înlocuitor, precum vicepreședintele amiral Doenitz", a scris Medvedev pe Telegram, citat de ProTV.

Între timp, Zelensky a insistat că țara sa nu a atacat Kremlinul. Anterior, biroul său a declarat că Ucraina folosește "toate forțele și mijloacele disponibile pentru a-și elibera propriile teritorii, și nu pentru a-i ataca pe alții", notează agenția de presă Baha.

 

Zelenski: „Noi nu l-am atacat pe Putin, îl lăsăm justiţiei”

 

De partea cealaltă, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a negat, miercuri, că ţara sa ar fi responsabilă pentru ceea ce Rusia susţine că a fost o tentativă de asasinat împotriva preşedintelui rus Vladimir Putin, după un aparent atac cu dronă asupra Kremlinului.

"Noi nu îl atacăm pe Putin şi nici Moscova", a declarat Zelenski în timpul unei conferinţe de presă susţinute la Helsinki.

El a mai spus că Ucraina nu are suficiente arme pentru a-şi permite să le risipească în incidente de acest gen.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel