Masă rotundă la Fundația Heritage

Flaviu Predescu |
Data actualizării: | Data publicării:

Fundația Heritage în parteneriat cu Ambasada României la Washington au organizat o masă rotundă, în contextul vizitei în SUA a ministrului român al apărării naționale. La eveniment au participat ministrul apărării naționale, Mihai-Viorel Fifor, ambasadorul României la Washington, George Cristian Maior, șeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae-Ionel Ciucă, secretarul de stat în MApN și șef al Departamentului pentru Armamente, Andrei Ignat. Delegația a fost primită de vicepreședintele Fundației Heritage pentru securitate națională și politică externă, dr. James Carafano.

Evenimentul a prilejuit un schimb de opinii, cu experți din domeniul securității și apărării ai Fundației Heritage și cu reprezentați ai Congresului și Administrației SUA, asupra evoluțiilor de securitate în spațiul euro-atlantic, contracararea amenințărilor în regiunea Mării Negre și rolul României în configurația geostrategică regională. De asemenea, dezbaterea a evidențiat aprecierea mediului de experți din SUA asupra calității României de aliat de încredere al Statelor Unite.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel