MApN: Spitalul militar ROL 2 din Otopeni va avea, de luni, echipă medicală de bază

Eduard Pascu |
Data publicării:

Formaţiunea medicală ROL 2 din incinta Institutului "Ana Aslan" din Otopeni a devenit operaţională medical şi, începând de luni, va fi încadrată cu echipa medicală de bază, informează un comunicat al Ministerului Apărării Naţionale (MApN).

Aceasta are ca obiectiv îngrijirea cazurilor uşoare şi medii de COVID-19 şi cuprinde corturi medicale şi containere cu unităţi de triaj, laborator, radiologie, sterilizare, zonă de decontaminare.

MApN informează, de asemenea, că la Sistemul Medical Modular de Intervenţie şi Tratament din Constanţa se derulează în continuare procedurile de operaţionalizare medicală, acesta fiind, în acest moment, operaţional din punct de vedere administrativ. De asemenea, precizează ministerul, toate spitalele din subordinea MApN produc biocide pentru uzul unităţilor militare din zona lor de responsabilitate, iar medici militari epidemiologi oferă sprijin specialiştilor de la Direcţiile de Sănătate Publică.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel