MApN: Reabilitare pavilion al Școlii de la Boboc. Finanțare mixtă

Sebastian Florea |
Data publicării:

Un pavilion al Şcolii de la Boboc va fi reabilitat termic.

Un pavilion al Şcolii de aplicaţie pentru Forţele Aeriene de la Boboc va fi reabilitat termic cu fonduri europene şi guvernamentale, a anunţat, vineri, printr-un comunicat de presă, Ministerul Apărării Naţionale (MApN). Ministrul Apărării, Gabriel Leş, a semnat, vineri, contractul de finanţare al proiectului 'Reabilitarea termică a pavilionului 31 - Învăţământ din cazarma 329-Boboc'.

Proiectul urmează să fie realizat până la 31 octombrie 2020. Valoarea totală a cererii de finanţare este de 18,5 milioane de lei, din care finanţare externă nerambursabilă - 8,9 milioane de lei lei şi cofinanţare a cheltuielilor eligibile şi neeligibile - 9,5 milioane de lei.

'În cadrul proiectului vor fi reabilitate termic sistemele de încălzire şi de furnizare a apei calde de consum şi vor fi instalate sisteme alternative de producere a energiei electrice şi termice pentru consum propriu. De asemenea, vor fi instalate, reabilitate şi modernizate sistemele de climatizare şi ventilare mecanică pentru asigurarea calităţii aerului interior şi vor fi executate lucrări de reabilitare şi modernizare a instalaţiilor de iluminat în clădiri', se precizează în comunicatul MApN. Proiectul este implementat de Secretariatul general al Ministerului Apărării Naţionale, cu sprijinul Direcţiei domenii şi infrastructuri.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel