MApN: 'Nimeni nu rămâne în urmă'. Militarii români au sărit în ajutorul unui șofer care a evitat în ultima clipă un accident

Sursă foto: Ziarul Unirea, via Facebook MApn
Sursă foto: Ziarul Unirea, via Facebook MApn

Militarii BAtalionului 41 Transport „Bodâlna” din Dej au venit în ajutorul unui șofer de tir care a rămas cu autovehiculul împotmolit în noroi după ce a evitat un accident. Spre norocul șoferului, militarii români treceau prin zonă și au oprit.

Lecția de solidaritate a fost surprinsp în imagini, ulterior postate pe pagina oficială de Facebook a MApN

„Repetăm a mia oară: Suntem împreună, nimeni nu râmâne în urmă!”, a transmis MApN.

Incidentul a avut loc în ziua de Bobotează iar militarii români care s-au oprit să îl ajute pe șoferul de tir transportau echipament militar. Șoferul de tir a povestit că se afla de trei ore în situația respectivă, pierzându-și speranța. 

În cele din urmă militarii au reușit să îl tracteze pe șoferul ghinionist.

 

Pe lângă meseria de militari, suntem oameni

 

„În ziua de Bobotează, în aproprierea Municipiului Aiud, un șofer de camion a avut parte de o surpriză placută, în urma unui ghinion apărut din senin!

După ce a încercat să evite un accident, evitând un alt autovehicul, camionul său a rămas împotmolit în noroi pe marginea carosabilului. Supriza placută a venit din partea militarilor Batalionului 41 Transport “Bobâlna” din Dej, unitate subordonată Bazei 4 Logistică “Transilvania”, care nu au ezitat să vină în ajutorul șoferului. Aceștia veneau de la Ploiești, pe drumul spre Dej, transportând echipament medical.

Conducătorul camionului le povestea militarilor că este de 3 ore în această situație, pierzându-și speranța. Militarii au reușit să îl tracteze pe șofer, primind mulțumiri din partea acestuia. Dar, suntem convinși că nu mulțumirile verbale au contat atât de mult, cât cele sufletești, întrucât au demonstrat că, pe lângă meseria de militar, sunt oameni.Trecem zilnic pe lângă oameni cu probleme, dar câți dintre noi se opresc din problemele personale și se implică în ale altora?”, a transmis MApN, pe pagina oficială de Facebook.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel