MApN a început retragerea din Afganistan a militarilor din Batalionul Golden Lions

Eduard Pascu / 17 feb 2021 / 15:12
Militari Batalion Golden Lions  Sursa foto: MApN
Militari Batalion Golden Lions Sursa foto: MApN

Militarii Batalionului de Protecția Forței “Golden Lions” au început redislocarea în țară, după 6 luni de misiune în teatrul de operații Afganistan, sub egida Resolute Support Mission.

”Se întorc acasă cu satisfacția îndeplinirii tuturor sarcinilor încredințate și cu mândria că au făcut față provocărilor teatrului de operații. Au reprezentat România cu cinste și profesionalism în cadrul multinațional și au fost apreciați de partenerii NATO pentru modul în care au acționat în situații deosebite.

În misiunile de patrulare în aria de operații, misiunile de tipul Guardian Angel (protecție apropiată), securizarea principalului punct de acces în bază, dar și în multe alte sarcini primite, militarii Batalionului Golden Lions au fost adevărați “ambasadori” ai României. Emoția întoarcerii acasă este de nedescris, atât pentru militari, cât și pentru cei care îi așteaptă acasă, care i-au încurajat și susținut pe întreaga perioadă a pregătirii pentru misiune și a dislocării în teatru. Bun venit acasă, dragi camarazi!”, se arată într-o postare a MApN.

 

 

Bun venit acasă! Militarii Batalionului de Protecția Forței “Golden Lions” au început redislocarea în țară, după 6 luni...

Publicată de Ministerul Apararii Nationale, Romania - www.mapn.ro pe Marţi, 16 februarie 2021

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy