Maia Sandu: Să celebrăm unirea Basarabiei cu România mulțumind pentru susținerea constantă a României pentru R. Moldova

Darius Muresan |
Data publicării:
Maia Sandu, președintele Republicii Moldova. Sursă foto: Maia Sandu Facebook
Maia Sandu, președintele Republicii Moldova. Sursă foto: Maia Sandu Facebook

Cel mai bun mod de a celebra 106 ani de la Unirea Basarabiei cu România este să punem în valoare legăturile dintre oamenii de pe cele două maluri ale Prutului. Declarația a fost făcută de președintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

În mesajul prilejuit de Ziua Unirii Basarabiei cu România, șeful statului a menționat că România ajută Republica Moldova continuu și necondiționat.

„Aceasta este doar o parte din sprijinul imens acordat de România pe parcursul anilor. Cel mai bun mod de a celebra 106 ani de la Unirea Basarabiei cu România este să punem în valoare legăturile dintre oamenii de pe cele două maluri ale Prutului”, a transmis Maia Sandu, citată de portalul Deschide.md.

Totodată, președintele a mulțumit României pentru susținerea constantă dedicată îmbunătățirii vieții tuturor cetățenilor Republicii Moldova.

„Să muncim în continuare pentru a deveni un stat dezvoltat și liber, alături de România, în marea familie europeană”, a conchis ea.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel