Maia Sandu are probleme de sănătate. Președintele R. Moldova și-a anulat inclusiv întrevederea cu Antonio Guterres, secretarul general al ONU

Sursă foto: Maia Sandu Facebook
Sursă foto: Maia Sandu Facebook

Administrația prezidențială anunță că Maia Sandu nu va putea participa, din motive de sănătate, la evenimentele publice planificate pentru astăzi, 9 mai.

Totodată, se anulează inclusiv întrevederea și conferința de presă comună cu secretarul general al Organizației Națiunilor Unite, Antonio Guterres, care urmează să ajungă astăzi la Chișinău, notează publicația Deschide.md.

Conferința se va ține la Guvern, împreună cu prim-ministrul Natalia Gavrilița.

Astăzi, Secretarul-General al Organizației Națiunilor Unite, Antonio Guterres, își începe vizita sa de două zile în Republica Moldova. El va avea întrevederi cu oficiali moldoveni și va vizita un Centru de acomodare a refugiaților ucraineni.

La sfârșitul lunii trecut, Secretarul general ONU a avut o vizită la Moscova, în cadrul căreia i-a spus președintelui rus Vladimir Putin că Rusia a agresat Ucraina, nu invers. „Nu există trupe ale Ucrainei în Rusia, în schimb există trupe ale Federației Ruse în Ucraina”. Următoarea vizită a oficialului ONU a fost la Kiev, în timpul căreia trupele ruse au atacat capitala Ucrainei, amintește sursa citată.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel