Maia Sandu a mulțumit României pentru sprijinul continuu acordat R. Moldova pe drumul pro-european al Chișinăului

Darius Muresan |
Data publicării:
Maia Sandu, președintele Republicii Moldova. Sursă foto: Maia Sandu Facebook
Maia Sandu, președintele Republicii Moldova. Sursă foto: Maia Sandu Facebook

Preşedinta Maia Sandu a mulţumit României pentru sprijinul consecvent acordat Republicii Moldova, în cadrul unei întâlniri, joi, cu ambasadorul român Cristian-Leon Ţurcanu, transmite Agepres, care citează Radio Chişinău.

"O noutate excelentă este testarea în perioada următoare a punctului comun de trecere a frontierei Leuşeni-Albiţa, pe sensul de intrare în România", a spus ea, conform unui comunicat al preşedinţiei de la Chişinău.

"De asemenea, miercuri, 1 februarie, în Republica Moldova a ajuns primul lot de lemne din România, de peste 2.000 de metri steri, care vor ajunge în curând la cetăţeni", a adăugat ea.

Cu ocazia acestei întrevederi, Maia Sandu a apreciat sprijinul Bucureştiului pentru parcursul european al Republicii Moldova.

"România ne-a fost alături ori de câte ori a fost nevoie şi rămâne principalul partener economic al ţării noastre", a spus Maia Sandu.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel