MAI vrea să cumpere avioane mediu-curier destinate transportului pacienţilor

Eduard Pascu |
Data publicării:
Avion SMURD Sursa foto: IGSU
Avion SMURD Sursa foto: IGSU

Inspectoratul General de Aviaţie al MAI anunţă licitaţie pentru furnizarea a două avioane mediu-curier destinate transportului pacienţilor, la o valoare totală estimată de 25.210.082 de euro.

În cadrul evaluării, componenta financiară va reprezenta 70%, numărul de tărgi pentru pacienţi - 20%, numărul de uşi de îmbarcare - 10%, transmite Agerpres.

Finanţarea achiziţiei se va realiza din fonduri bugetare, dar şi din fonduri externe, prin Programul Operaţional Infrastructura Mare (POIM), în cadrul proiectului "Air Ambulance".

Cifra de afaceri minimă anuală a ofertantului pentru ultimii trei ani trebuie să fie cel puţin egală cu 12.605.041 euro, iar ofertantul trebuie să fi livrat în ultimii trei ani produse similare în valoare cumulată de minim 12.605.041 euro.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 4 mai. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel