Mai mulţi soldaţi ruşi, aflaţi în stare de ebrietate, au provocat un accident pe aeroportul Volgograd (Foto/Video)

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

În cursul zilei de astăzi, atât pe reţelele de socializare, cât şi în presa rusă, a fost publicat un material video cu mai mulţi soldaţi ruşi care au băut mai mult decât trebuia. Fiind toţi în stare de ebrietate, au decis să pornească în ’’aventura vieţii lor’’ cu un vehicul de luptă pentru infanterie, dar au provocat un accident pe aeroportul Volgograd.

După cum veţi putea observa în materialul video de mai jos, mai mulţi militari ruşi aflaţi pe un vehicul de luptă pentru infanterie de tip BMP (maşina de luptă pentru infanterie) au lovit un gard de beton.

Între timp s-a stabilit ca aceştia erau într-o stare de ebrietate avansată în momentul în care au decis să scoată din unitatea militară o maşină de luptă pentru infanterie de tip BMP, pentru a o duce într-un poligon. Militarii ruşi au ignorat faptul că nu trebuie să conducă în stare de ebrietate şi în loc să ajungă în poligon au intrat în incinta aeroportului Volgograd, prin gardul de beton.

Materialul video a fost publicat de canalul Telegram „112”, iar pe filmarea surprinsă de una dintre camerele de supraveghere ale aeroportului se poate observa cum pe 20.10.2020, militarii ruşi au trecut cu tot cu vehiculul de luptă pentru infanterie prin gardul aeroportului Volgograd.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel