Mai mulţi congresmeni americani denunţă o tentativă de "lovitură de stat" a partizanilor lui Trump

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Mai mulţi membri ai Congresului american au denunţat miercuri o "tentativă de lovitură de stat" desfăşurată de partizani ai lui Donald Trump care au reuşit să pătrundă în Capitoliu, parlamentarii avertizând că acţiunea este sortită eşecului, transmit AFP şi Reuters.

"Asistăm la o tentativă de lovitură de stat încurajată de criminalul de la Casa Albă. Este sortită eşecului", a scris pe Twitter reprezentantul democrat William Pascrell, referindu-se la Donald Trump, transmite Agerpres.

"Nu este vorba despre o manifestaţie. Este o tentativă de lovitură de stat", a comentat la rândul ei reprezentanta Diana DeGette, denunţând "anarhia pusă la cale de propriul preşedinte".

La rândul său, un reprezentant republican de Illinois, Adam Kinzinger, a denunţat pe Twitter o "tentativă de lovitură de stat".

"Nu apăraţi ţara. Unde este garda din DC (capitala SUA)? Sunteţi terminat şi moştenirea voastră va fi un dezastru. Este o tentativă de lovitură de stat", a scris el, difuzând şi un mesaj al preşedintelui Trump.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel