Lituania: Ucrainei trebuie să i se ofere un plan de acțiuni pentru aderarea la NATO în schimbul gazoductului Nord Stream 2

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Ministrul lituanian de externe Gabrielius Landsbergis a declarat că Ucrainei trebuie să i se ofere un plan de acțiune pentru aderarea la NATO în schimbul finalizării gazoductului Nord Stream-2.

„Cred că aceasta este o greșeală, iar această greșeală va fi costisitoare. Văd oportunități de a corecta această greșeală dacă Ucrainei i s-ar oferi un plan de acțiune pentru aderarea la NATO”, a spus Landsbergis, scrie publicația Delfi, citat de BucPress.eu.

De asemenea, Gabrielius Landsbergis a subliniat faptul că Nord Stream-2 este o mare victorie pentru președintele rus Vladimir Putin.

La inceputul acestei saptamani, Germania și Statele Unite au anunțat oficial despre un acord pentru lansarea Nord Stream-2.

Berlinul a promis sancțiuni împotriva Rusiei dacă folosește gazul ca armă împotriva Ucrainei. De asemenea, Ucrainei i s-a promis un set de preferințe și garanții, care sunt consacrate în declarația încheiată între Washington și Berlin.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel