Kremlinul susține metodele dure ale poliţiei de a contracara ''protestele ilegale'' ale simpatizanților lui Navalnîi

Eduard Pascu |
Data publicării:

Kremlinul a declarat miercuri că forţele antirevoltă ale poliţiei au folosit în mod justificat metode dure pentru a contracara protestele în susţinerea opozantului Aleksei Navalnîi plasat în detenţie şi că activitatea ilegală de protest trebuie să fie eradicată, informează Reuters.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că apelurile aliaţilor lui Navalnîi către ruşi, ca aceştia să iasă în stradă şi să protesteze, au constituit o provocare, transmite Agerpres.

Poliţia rusă a arestat marţi alte 1.400 de persoane care au manifestat în susţinerea lui Navalnîi, a informat grupul de monitorizare OVD-Info.

Aleksei Navalnîi a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de detenţie de un tribunal din Moscova, însă va sta la închisoare 2 ani şi 8 luni, în condiţiile în care va fi scăzută perioada în care a stat în arest la domiciliu.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel