Kremlinul suspendă zborurile spre Rusia, inclusiv pentru repatrierea cetățenilor săi

Darius Muresan |
Data publicării:

Rusia a anunţat că îşi suspendă toate zborurile către şi dinspre ţară, inclusiv repatrierea cetăţenilor săi, cu scopul de a limita riscul unui nou val de infecţii cu noul coronavirus, potrivit Reuters.

Centrul operaţional dedicat coronavirusului a declarat că suspendarea se aplică tuturor zborurilor speciale destinate să repatrieze cetăţeni ruşi sau să transporte cetăţeni străini în ţările lor de origine, preciează Agerpres. O autorizaţie specială va trebui cerută începând de sâmbătă de către cei care doresc totuşi să efectueze zboruri.

Moscova a anunţat că o sumă de 6,5 milioane de dolari a fost pusă la dispoziţia Ministerului de Externe pentru a finanţa sejurul prelungit al cetăţenilor ruşi blocaţi în străinătate. În prealabil, doar zborurile comerciale internaţionale regulate fuseseră suspendate.

Până la ora publicării acestei știri, Rusia avea, potrivit datelor oficiale, confirmate 4.149 de cazuri de COVID-19 și 34 de decese în rândul cetățenilor Federației Ruse.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel