Kremlin:"Există o anumită diferenţă în abordări"

Vladimir Putin
Vladimir Putin

Kremlinul a anunţat luni că situaţia din provincia siriană Idlib controlată de rebeli deocamdată rămâne deocmdată un subiect care necesită discuții, în timp ce preşedinţii rus şi turc se pregătesc să se întâlnească în oraşul rusesc Soci, relatează dpa.

Preşedintele Vladimir Putin a respins la începutul acestei luni propunerea omologului său turc Recep Tayyip Erdogan privind o încetare a focului la Idlib.

"Astăzi discuţiile vor continua deoarece situaţia este complicată", a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de agenţia de presă rusă TASS.

"Există o anumită diferenţă în abordări şi din acest motiv sunt necesare discuţii foarte serioase la cel mai înalt nivel'', a spus el.

Reuniune la Soci

Preşedinţii Rusiei, Vladimir Putin, şi Turciei, Recep Tayyip Erdogan, se reunesc luni în staţiunea rusă Soci pentru a aborda situaţia din Siria şi chestiuni referitoare la cooperarea bilaterală, a informat duminică Kremlinul, citat de EFE.

Cei doi lideri "vor dezbate chestiuni de actualitate ale cooperării bilaterale şi probleme referitoare la soluţionarea conflictului sirian", se menţiona într-un comunicat de presă succint al preşedinţiei ruse.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel