Kremlin:"Există o anumită diferenţă în abordări"

Alexandru Nicolae / 17 sep 2018 / 14:37
Vladimir Putin
Vladimir Putin

Kremlinul a anunţat luni că situaţia din provincia siriană Idlib controlată de rebeli deocamdată rămâne deocmdată un subiect care necesită discuții, în timp ce preşedinţii rus şi turc se pregătesc să se întâlnească în oraşul rusesc Soci, relatează dpa.

Preşedintele Vladimir Putin a respins la începutul acestei luni propunerea omologului său turc Recep Tayyip Erdogan privind o încetare a focului la Idlib.

"Astăzi discuţiile vor continua deoarece situaţia este complicată", a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de agenţia de presă rusă TASS.

"Există o anumită diferenţă în abordări şi din acest motiv sunt necesare discuţii foarte serioase la cel mai înalt nivel'', a spus el.

Reuniune la Soci

Preşedinţii Rusiei, Vladimir Putin, şi Turciei, Recep Tayyip Erdogan, se reunesc luni în staţiunea rusă Soci pentru a aborda situaţia din Siria şi chestiuni referitoare la cooperarea bilaterală, a informat duminică Kremlinul, citat de EFE.

Cei doi lideri "vor dezbate chestiuni de actualitate ale cooperării bilaterale şi probleme referitoare la soluţionarea conflictului sirian", se menţiona într-un comunicat de presă succint al preşedinţiei ruse.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy