Kratos va fabrica drone folosite ca ținte reale de diferite sisteme de arme

Eduard Pascu |
Data publicării:

Kratos Defense & Security Solutions din San Diego, a anunțat că a primit recent un contract de 19 milioane de dolari pentru fabricarea a 21 de drone de înaltă performanță și piese de schimb, transmite Defence Blog.

În cadrul unuia dintre contracte Kratos va perfecționa și modifica drona în funcție de capabilitatea de misiune specifică a clientului respectiv, afirmă comunicatul.

Steve Fendley, președintele diviziei Kratos Unmanned Systems, a declarat: „Kratos Unmanned a investit și a extins instalațiile de producție în ultimele 12-18 luni, permițându-ne să începem imediat să îndeplinim noi comenzi chiar și în aceste vremuri incerte. Suntem mândri să sprijinim clienții noștri din apărare."

Portofoliul companiei include BQM-167A Air Force Subscale Aerial Target (AFSAT), BQM-177A Navy next-generation Sub-Sonic Aerial Target (SSAT) și MQM-178 Firejet. Dronele subscale sunt utilizate ca ținte pentru testarea pe viu a diferitelor sisteme de arme.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel