Kim Jong Un, vizită în Rusia. Întâlnirea anului

Elena Badea |
Data publicării:

Kim Jong Un s-ar putea să efectueze o vizită în Rusia în luna septembrie.

Anunțul a fost făcut luni de agenţia de presă oficială rusă RIA Novosti, citând o declaraţie făcută de vicepreşedintele Dumei de Stat (camera inferioară a parlamentului), Ivan Melnikov, după o întâlnire cu parlamentari nord-coreeni aflaţi într-o vizită la Moscova.

Preşedintele rus, Vladimir Putin, i-a propus liderului nord-coreean să vină în Rusia la Forumul economic oriental, desfăşurat anual la Vladivostok ( Extremul Orient rus), unde cei doi lideri s-ar putea întâlni, a afirmat Melnikov, adăugând că sunt luate în considerare şi alte locuri şi termene pentru această vizită.

Invitaţia a fost transmisă de ministrul de externe rus, Serghei Lavrov, care a efectuat săptămâna trecută o vizită de lucru la Phenian.

Phenianul se află în prezent în centrul eforturilor diplomatice internaţionale cu scopul de a-l determina să abandoneze programele nuclear şi balistic. Un summit istoric între preşedintele SUA, Donald Trump, şi liderul nord-coreean Kim Jong Un pe tema 'denuclearizării' Peninsulei Coreea a fost anunţat pentru 12 iunie, în Singapore.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel