Kim Jong-Un, întâlnire cu Trump. Aterizare misterioasă în Singapore

Darius Muresan |
Data publicării:
Kim Jong Un - Donald Trump
Kim Jong Un - Donald Trump

O cursă aeriană directă de la Phenian a aterizat sâmbătă în Singapore, înaintea aşteptatei sosiri în oraşul-stat a liderului nord-coreean Kim Jong Un pentru summitul de marţi cu preşedintele american Donald Trump, relatează Reuters. 

Sosirea aeronavei Airbus 330 a liniilor aeriene chineze pe aeroportul Changi a generat speculaţii că aceasta ar fi adus o delegaţie de oficiali nord-coreeni în sprijinul lui Kim Chang Son, un alt oficial al regimului lui Kim şi apropiat al acestuia aflat deja în Singapore pentru a pregăti summitul. 

În ce-l priveşte, Kim Jong Un este aşteptat pe aeroportul Changi duminică, a indicat vineri pentru Reuters o sursă implicată în pregătirea vizitei. 

La hotelul St. Regis din centrul oraşului - unul dintre hotelurile care i-ar putea găzdui pe participanţii la summit - se luau măsuri de întărire a securităţii, fiind semnalată prezenţa de poliţişti în civil şi de membri ai unităţii de genişti a forţelor armate singaporeze, mai menţionează Reuters.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel